Történelem blog

Kommentelési szabályok

2013. július 30. - Harmat Árpád

Blogom előmoderációs, ami azt jelenti, hogy amikor beírsz egy hozzászólást nem jelenik meg azonnal, csak miután jóváhagytam. Ezen a téren némi türelmet kérek, ugyanis van főállásom és családom is. Előfordulhat tehát, hogy nem megy azonnal a jóváhagyás. De persze igyekszem. Összesen 5 + 1 szabály létezik:

  1. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az trágár, vagy a szerkesztővel (szerzővel) szemben személyeskedő, gyalázkodó, hitelrontó.
  2. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az teljesen irreleváns a kommentelt tartalommal, azaz nem függ vele össze.
  3. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az adott posztot értelmetlenül becsmérli a konstruktív kritizálás helyett. (Magyarán: ha csak azért szól hozzá valaki egy-egy poszthoz, hogy az adott cikk stílusát, szóhasználatát, fogalmazás-módját, helyesírását vagy szerzőjét becsmérelje, ne csodálkozzon, ha kommentjét kukába vágjuk, őt magát meg kitiltjuk.)
  4. Nem jelenik meg az a hozzászólás, mely egyértelmű tárgyi tévedéseket rögzít, ezzel megtévesztve olvasóinkat!
  5. Egyszeri figyelmeztetés után kitiltás jöhet az offtopic, nyelvtannáci, másokkal személyeskedő vagy gyalázkodó hozzászólásokért.
  6. Fenntartom magamnak annak jogát is, hogy ne jelentessem meg mindazon hozzászólásokat, melyek nem viszik előre a kommunikációt, és bár nem bántóak, sértőek, vagy trágárak, de nem is tesznek hozzá semmit a poszt témájának értelmes megvitatásához, pl. ugyanazt a "csontot" rágják tovább, alapvető tényeket tagadnak, feleslegesen kötekednek  (velem, a poszttal vagy másik kommentelővel szemben), illetve semmi újat nem mondanak az előzőekben elhangzottakhoz képest.

Köszönjük megértéseteket!

trollok.jpg

kommenteles.JPG

Egy poszt a moderálásról

3974=>06.21 / 4055=>08.21.15:10

A bejegyzés trackback címe:

https://tortenelemtanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr55434076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása